Om NIBE

NIBE er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper. Selskapet har også har en markedsledende posisjon i Nord-Europa innen varmvannsberedere. NIBE Climate Solutions er ett av de tre forretningsområdene til det svenske børsnoterte NIBE Industrier AB.

NIBEs forretningsidé er å kunne levere kvalitetsprodukter og energibesparende løsninger for ulike typer boliger og næringsbygg, med vekt på innendørs komfort og oppvarming av varmt tappevann. Sortimentet til NIBE har gradvis utviklet seg fra enkle produkter for oppvarming, til å ta for seg hele konseptet for varme, ventilasjon, kjøling og varmegjenvinning.

Importøren ABK-Qviller AS er NIBE Energy Systems sin enerepresentant i Norge og er 83 % eid av NIBE.

Om ABK-Qviller

ABK-Qviller er Norges største importør og kompetansesenter for varmepumper, varmeopptak og aircondition. I tillegg leveres produkter for etablering av fundamenter, energi- og vannbrønner. Som importør representerer ABK-Qviller også andre ledende merkevarer som Toshiba, Clivet, Sabiana, Uponor og Atlas Copco. ABK-Qvillers produkter distribueres til installatører, tekniske entreprenører, rørleggere og forhandlere over hele Norge. I tillegg til vareleveranser er ABK-Qviller ledende innen prosjektering, kursing, teknisk support og vedlikehold av varmepumpesystemer. ABK-Qviller ble etablert i 1991 og har utviklet seg fra å være en entreprenør til å bli en importør og grossist med høy tverrfaglig kompetanse. Selskapet teller 100 ansatte og omsatte for 367 MNOK i 2016. Hovedkontoret er lokalisert på Brobekk i Oslo, har avdelingskontorer i Hamar, Bergen, Trondheim og Stavanger og salgskontorer i Larvik og Rognan.